Runkbloggen - Vi som inte får knulla

2005-11-05

Dunka dunka

I kväll åkte vi än en gång för att träffa vår lyckas smed i en mörk källarlokal.
Denna gång i god tid för att slippa de fruktansvärda förnedringsscener som utspelade sig sist när vi försökte tränga oss förbi kön (och misslyckades).
Väl inne inköptes och konsumerades stora mängder blandad alkohol, det var dunkelt, varmt, svettigt, halt, heta kroppar, fuktiga blickar, det vibrerade, det var spänt, det var förväntan, stålfjädrar på en flöjel i blåst, det var hela livs samlade drömmar koncentrerade till en kväll och mitt underliv dunkade som en trumslagarpojke på tjack.
Jag blev yr, jag mådde illa, jag kräktes på ett fönster (fick med detta ett flertal gäster att vända i trappan), underlivets dunkande förflyttades upp i huvudet och jag åkte hem.

So close but yet so far away.
Här sitter jag nu.
Så sorgligt.

2005-11-04

Sisu

Som ni kanske sett har vi fått en ny kollega, från det stora landet i öster.

Jag också har en runkblogg.

http://runkkublogi.tripod.com/runkkublogi

Jag är 20 år gammal finska runkare. I min blogg jag introducerar netsidor varifrån jag har hittat bra runkmaterial.

Måste säga att vår finske vän har en jävligt classy runkarsmak. Det är mycket erotiska fresker, krokiteckningar och frodiga Zornkullor. Vi gillart!

Nästan så att man skulle strunta i att slå stan ikväll. Lär ju få rätt mycket härligare avgångar i sällskap med Runkkublogi än med svettiga indiefetton på Kiljotin.

2005-10-31

Tvättstugan

Tvättar i kväll. Tvättstugan ligger lite avsides och nere i en källare så man är rätt ensam där nere. Brukar försöka klättra upp på centrifugen ibland, men det är lågt i tak och den är liksom lite hal så jag brukar inte lyckas. Men i dag tog jag med ett gummilakan, ni vet för sängvätare, som jag köpt på internet i förra veckan. Smidigt att gömma underst i tvättkorgen.
Så jag trädde det över centrifugen och klev upp. Mycket mysigt, det är ju liksom varmt och lite fuktigt redan som det är i en tvättstuga. Precis när jag tackat min lyckliga stjärna för min uppfinningsrikedom hörde jag en nyckel i dörren. Jag hade inte tänkt på att folk ju kan komma in och boka tid närsomhelst, alltså även mitt under min tur.
Fick kasta mig av centrifugen och dra upp byxorna, mer hann jag inte innan Johansson i 25:an kom in. Han tittade på den vibrerande maskinen med sin gummiklädsel, mitt röda ansikte, min öppna gylf och backade ut igen.

Den skammen, den skammen.

Snart måste jag gå ner och hämta upp det som torkat.
Jag hoppas Johansson håller sig hemma.

Ljug

Den här Vodafone-reklamen, ni vet "-Räkfrossa klockan sju, funkar det? -Jaa", det är bara lögn alltihop. På låtsas. Hittepå.
Är det någon som har numret till en billig advokat, förresten?