Runkbloggen - Vi som inte får knulla

2006-10-02

Hurra för oss

Jag skulle vilja tacka Gycklargruppen för påminnelsen. Hade helt glömt bort att även min och Onans autoerotiska odyssé avfyrades i bloggrymden för ett år sedan i går.
Även vi avser givetvis att fira, detta genom att bjuda in hela världens runkpellar till ett masturbationsmaraton utan dess like. Vi ska lyssna på "Sexual healing" på repeat. Vi ska ha röda sammetsdraperier och dämpad belysning. Vi ska ha mjuka kuddar med orientaliska mönster.
Vår inhyrda bartender ska vara snygg, naken, kunna hålla ett präktigt stånd hela kvällen och enbart blanda drinknar som Between the Sheets, Sex on the Beach och Screaming Orgasm. Vi hoppas förstås att ett par sådana innanför kragen ska hjälpa onanisterna av med den värsta blygheten och så småningom leda till härliga lekar med pulserande kött, våta tungor, svettblanka ryggar, fladdrande ögonfransar, tung andhämtning, fuktigt nackhår, salt, surt, sött, ja, ja, ja, alla orgiers moder stönar i krystvärkar medan vi ålar oss mot och med varandra in i en mjukt vaggande evighet, amen.

6 Comments:

  • At 05 oktober, 2006 15:15, Anonymous Anonym said…

    grattis tommie

     
  • At 07 oktober, 2006 02:32, Blogger Fröken Höger said…

    Vi får hoppas att Tommie läser det här så att dina gratulationer når fram. Jag rekommenderar dock att även mejla honom, då internet är stort och det är svårt att vara säker på att han tittar in just här (även om nästan alla normala människor naturligtvis läser Runkbloggen så fort de får chansen).

     
  • At 15 oktober, 2006 18:52, Anonymous Anonym said…

    Har aldrig kännt mig så hemma tills jag hittade denna sida :D Runka for life :D

     
  • At 26 oktober, 2006 17:51, Anonymous Anonym said…

    Fröken H: Minns du förrådsutrymmet 99?

     
  • At 03 mars, 2007 10:02, Blogger Lois Lane said…

    En annan god drink är Tropical orgasm. Be din bartender om den nästa gång.

     
  • At 08 april, 2007 10:38, Anonymous Anonym said…

    Haha shit vilken rolig blogg du har ;-)

     

Skicka en kommentar

<< Home