Runkbloggen - Vi som inte får knulla

2006-03-09

Sex-pack

Sitter på kontoret och porrsurfar lite, så här mot slutet av arbetsdagen. Tur att man har ryggen mot väggen och en fikus framför sig. I dubbel bemärkelse. Ska man som kvinna i dagens samhälle få sig lite manlig fägring så är det ju bögsajterna som gäller. Vad är väl en tjockis med porrmustasch mot insmorda ynglingar med tveksam skäggväxt.
Sådana finns det även en del av på gymmet här bredvid, vilket har varit till stor glädje mången eftermiddag. I vintras kunde man på väg hem från jobbet stå lutad mot en stolpe och ostört insupa den djupa, svettiga koncentrationen i det upplysta rummet. Tyvärr blir det svårare desto ljusare det blir ute om dagarna. Man måste trycka näsan mot rutan och hålla för med handen. Man får klagomål. Man blir utskälld av en receptionist som är biffigare än vad som är nyttigt. Man försöker muta honom med en burk tonfisk. Han tar det som en förolämpning och hotar med restraining order. Man förstår att han tittat för mycket på amerikansk tv men vågar inte säga emot. Man går hem och deppar. Man porrsurfar lite till.

2006-03-08

Feministiskt initiativ

Oh, i dag är det äntligen kvinnosakskvinnedagen. Som jag har väntat! Nu ska det bli åka av, kan ni haja. Det enda jag behöver göra är att krascha närmsta säljkonferens och meddela att jag står för feministiska värderingar - och sen vänta in alla erbjudanden om att smaka stock för att komma över dem.
Tyvärr har det hittills om åren suttit ganska tajt till med den där mytomspunna frälsarstocken, det har om man säger varit många pitchar men jävligt liten produktion. Hoppas på bättring.