Runkbloggen - Vi som inte får knulla

2005-11-19

Lagens långa arm

Skulle på pardans i Mälarsalen i går. Pardans har nu aldrig varit min starkaste gren, och jag har alltid föreställt mig att man på sin höjd får staga upp någon halvdöd kavaljer om man alls skulle våga sig dit.
Den här gången hade vi dock hört ryktas att en grupp brandmän skulle dit och öva inför någon stor bal - och herregud, jag vore väl inte Fröken Höger om jag missade ett tillfälle att snubbla in i en mäktig brandmansbringa.
Vi träffades innan hos Annika för att dricka lite vodka cranberry och sminka oss, och jag lånade ett paljettlinne som satt ganska trångt men passade bra till mina svarta byxor med silverränder. Det blev mycket fniss och stoj och jag erkänner att vi nog blev lite berusade innan vi delade på en taxi till Mariatorget.
När vi kom fram var det halvtomt trots att Jannez redan börjat spela, så vi tog ett snabbt varv för att lokalisera våra blivande män. Tyvärr verkade vi ha tagit fel på dag, då ingen som ens liknade en brandman kunde upptäckas. Således tillbringade vi en timme med att fäkta av oss herrar i åttioårsåldern och dricka upp vårt vin innan vi flydde till firmafestmeckat Golden Hits. Hann knappt komma innanför dörren innan jag konstaterade att en av bartendrarna verkligen visste hur han skulle få det att prassla till i byxan på flickorna.
Annika hade upptäckt samma sak, och sen vidtog dryga timmen av lågintensiv tävlan om hans uppmärksamhet, ända tills mina drickspengar tog slut och jag såg mig tvingad att hälla ut min sista öl över henne. Naturligtvis kunde hon inte ta det som en man utan började dra mig i håret. När jag sparkat henne på smalbenet och hon klöst mig över kinden kom polisen. Jag vet, man tror ju att de skulle ha bättre saker för sig en fredagnatt, men tydligen var de redan på plats för att undersöka ett par påstådda fickstölder. Eftersom jag i upphetsningen råkade sparka även en av dem på smalbenet blev jag anmäld för våld mot tjänsteman, instoppad i polisbilen och fick tillbringa natten i fosterställning på en gummimadrass. Tro mig, jag övervägde att erbjuda lite kärlek till polisaspiranten med de snälla ögonen, men jag misstänkte att hans brutala kollegor (Norrmalmsligan, utan tvivel!) skulle anklaga mig för prostitution.
Mycket förnedrande alltihop.
Men nu är jag hemma igen och redo för nya tag. Jag hoppas att böterna inte blir alltför saftiga då jag spanat in en ganska dyr handväska på Åhléns.

2005-11-14

Drottningkräm

Efter en afton ägnad helt åt energisk masturbation till tonerna av Prince (det stygga lilla stycket) är jag alldeles matt och dessutom hungrig. Så jag funderade lite över den perfekta post-klimaxmåltiden.
Kom fram till att en skål drottningkräm hade suttit fint nu. Inte för mastigt men ändå mättande. Tyvärr tog den slut tidigare i ett litet, eh, experiment, så det får väl bli te och skorpor.
Men jag ska komma ihåg det till nästa gång.