Runkbloggen - Vi som inte får knulla

2006-10-02

Hurra för oss

Jag skulle vilja tacka Gycklargruppen för påminnelsen. Hade helt glömt bort att även min och Onans autoerotiska odyssé avfyrades i bloggrymden för ett år sedan i går.
Även vi avser givetvis att fira, detta genom att bjuda in hela världens runkpellar till ett masturbationsmaraton utan dess like. Vi ska lyssna på "Sexual healing" på repeat. Vi ska ha röda sammetsdraperier och dämpad belysning. Vi ska ha mjuka kuddar med orientaliska mönster.
Vår inhyrda bartender ska vara snygg, naken, kunna hålla ett präktigt stånd hela kvällen och enbart blanda drinknar som Between the Sheets, Sex on the Beach och Screaming Orgasm. Vi hoppas förstås att ett par sådana innanför kragen ska hjälpa onanisterna av med den värsta blygheten och så småningom leda till härliga lekar med pulserande kött, våta tungor, svettblanka ryggar, fladdrande ögonfransar, tung andhämtning, fuktigt nackhår, salt, surt, sött, ja, ja, ja, alla orgiers moder stönar i krystvärkar medan vi ålar oss mot och med varandra in i en mjukt vaggande evighet, amen.