Runkbloggen - Vi som inte får knulla

2006-01-26

Kåtast i Kungsängen? I think not!

Så jag tog på mig finaste gåbortskjolen och smög in på Nöjesguidens prisutdelning i går. Det var inte helt lätt att komma in, herregud, man vet att de är anala med gästlistan när inte ens lite nipple action fungerar. Framåt kvällskvisten råkade listkillen dock titta åt andra hållet (gömde mig på toaletten mellan varven. Tur att jag hade med mig lite färdkost) och jag kunde glida förbi.
Det hela var så klart en besvikelse. Enligt mina uppgiftslämnare ska medie- och klubbkotteriet vara en samling ovanligt kåta personer, vilket var anledningen till att jag gick dit överhuvudtaget, men efter att utan resultat nypt både en och tolv förbipasserande journaliststjärtar började jag undra. När jag tryckte upp en "klubbprofil" mot bardisken och slickade honom på kinden fick jag upp hoppet eftersom han tallade mig lite på rattarna, men när jag tog ett steg bakåt för att släpa hem honom trillade han omkull och kräktes.
Efter det gned jag mig urskillningslöst mot olika kroppar i folkhavet men eftersom ingen släppte till orkade jag inte missa sista tunnelbanan så jag gick hem, ensam i snömodden.
Så mycket för kåta kulturnissar!